VAL-söndag

började helgen med att efter skolan stanna hos mattias i ljusdal så vi kunde städa hans lägenhet för vi skulle festa där lite senare (: sen kom jonas så vi åkte och åt pizza sen hem till mej och hämta kläder och sånt där skit som man ska ha när man ska göra sej extra snygg ;) haha.
folket kom och vi börja med massa ölspel, och det blev mer och mer prat med alla, sen drog jag och ewe på krogen vid 22.00 kanske, lite onödigt men full(are) där blev vi ;) TACK EWE, som bjöd :O :) dansa med en massa folk, träffa nytt folk, sån underbart bra kväll ! min saknade louise var ju med oxå, då blir man ännu lyckligare.
Snyggaste jäveln var ju på järnvägs med, härligt !
igår tror jag att jag fortfarande var full tills typ mitt på dan, allt bara flummas till och visste inget typ :P haha. åkte ner och fixa lite mat på ljusdal för thomas föräldrar och bror m. familj skulle komma.
sen åkte vi ner på köpingen igen och gjorde några ärenden som veronica skulle göra (:
när vi kom hem gick jag ner och la mej ett tag för huvudvärk det hade jag :P
sen blev det lyx mat, förrätt, huvudrätt och efterrätt.
förrätt : franska med skagenröra på.
huvudrätt : potatis/ris och fläskfilé gryta
efterrätt : marängswiss (?)
Sen kom mattias och hämta mej för vi skulle ner på ljusdal och ge korv till folk. vart kvar tills 3.00 - 3.30 i natt :P men det var fanska trevligt att vara där förutom att man blev kall och vissa människor ska vara envis och inte tänka rätt :P
nu är jag barnvakt åt william och ludvig för raffe och manne ville följa mamma coh thomas till hudik för att tanka bilen och sen åka och kolla på en till bil till oss, hoppas vi använder den istället för den vita, trött på den nu :P haha. sen ska jag väl gå och göra mitt första viktiga val i livet,
hoppas bara att många andra väljer rätt ! så jävla trött nu på dagens samhälle, nu får det ta och bli en bättring !
vid sju ska jag ta mej ner på ljusdal och vara med på valvakan på järnvägs med massa socar (:
men nu ska jag ta och fika med fisfjuttarna !
Puss / 

torsdag

min älskade Clara <3
Igår satte jag i min extremt långa hårförlägning, rätt nöjd ! Mamma gjorde ett kanonjobb med limmet !
Idag så har jag äte kinamat med amanda på stan, fick grymt mycke mat iaf :) haha. Sen kom jag hem och sen har jag vare barnvakt åt lille Clara, bästaste ungen i världen, hon får mej må så bra, som hon suger ur allt dåligt på mej :D <3 så nu kan jag leva någon dag till utan problem.
nästa vecka ska jag väl försöka få en dag hos min kusin i Gävle, var länge sen man träffa den damen nu !
Men nu ska jag ta och lägga mej så jag får sova ut en natt.
Puss /

RSS 2.0