torsdag

långfredagen blev skapligt lyckad, det var ju bara jag och jonna och william som orka upp så vi var på isen vid 5 ;) sen kom resten av gänget vid sex. men vid elva åkte jag hem och tog ett bad och sov i tre timmar och på kvällen blev det fest hos den halv döde anders och sen tänkte jag gå på krogen men var ganska omöjligt att komma in så jag åkte hem igen och sov (:

på lördagen åkte jag till malin och var med henne och linnea, på kvällen var vi med glenn och svensson !
"AKTA TRÄDET DÄÄR !" hahaha, vi sladda och då skrek glen FÖR många ord i en mening, bland annat det där :P sen på söndagen åkte linnea he och jag och malin åkte upp på fäla och köpta den första glassen för iår och sen på kvällen var vi med svensson och matte, men minns inte vad vi gjorde xD haha. Sen åkte jag hem på måndagen för det var kalas, sen åkte jag hem till malin igen och vare med henne och linnea och eve en sväng. sen åkte vi bil igen och fy fan vad kul det var, för matte sprang in i en bil dörr xD hahaha ! linnea skratta tills typ 12 på natten !
sov hos malin i fyra nätter iaf, men trevligt hade jag (:
nu är jag hemma och var till tandläkaren idag, inga hål, men ska få bettskena om en vecka (: skönt för min huvudverk är hemsk !
nu ska jag hjälpa mamma med mat sen blire ta det lugnt för imorn blire paaaartheeey ! ;)
Kiss :* / Emelie

RSS 2.0